top of page

Технічний семінар компанії «КАН»

Проведення технічних семінарів для студентів і проектувальників фахівцями компанії на базі ДВНЗ «Криворізький національний університет» спільно з кафедрою «Теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції» стало вже доброю традицією. Вже традиційно 28.11.2018р. було проведено щорічний технічний семінар «Трубопровідні системи «KAN-therm» в інженерних мережах будівель».

Особливістю цьогорічного технічного семінару наряду з проведенням теоретичної підготовки з застосування сучасних трубопровідних систем в опаленні, тепло- та холодопостачанні, водопостачанні будівель і споруд, стало проведення також і практичного майстер-класу на якому студенти-будівельники мали змогу отримати навички виконання монтажу та з’єднання трубопроводів з використання спеціалізованого монтажного інструменту та обладнання наданого ТОВ «КАН».

Студенти отримали відповіді на технічні питання, розібралися у особливостях використання спеціалізованого монтажного інструменту, а також по закінченню семінару мали можливість поспілкуватися у вільній розмові з авторитетним технічним спеціалістом, що викликало неприхований інтерес у майбутніх фахівців з проектування інженерних мереж, що навчаються на будівельному факультеті ДВНЗ «Криворізький національний університет».



23 перегляди
bottom of page