top of page

Нагороди обдарованій та талановитій молоді!

У Кривому Розі десятий рік поспіль місто відзначило талановиту та обдаровану молодь. Це – добра традиція, яку започаткував мер Юрій Вілкул.


У Кривому Розі 200 обдарованих представників молодого покоління та 35 спортсменів міста отримали традиційну муніципальну стипендію.

Міський голова зустрівся з молоддю і як і щороку вручив премії лауреатам у п'яти номінаціях і трьох вікових категоріях. Серед нагороджених - переможці та призери предметних олімпіад, різноманітних конкурсів, змагань високого рівня. Ті, які протягом року своїми досягненнями у галузі освіти, науки, спорту, художньо-естетичної творчості, прославляли місто, область і Україну. Стипендіати отримали від 500 до 1500 грн.

Вітаючи талановитих криворіжців, міський голова Юрій Вілкул відзначив, що молодь Кривого Рогу розвивається, розмірковує та відстоює свою думку, переживає за долю міста та країни, пам’ятає історію рідного краю.

«Ми пишаємося нашою молоддю – активною, спортивною, творчою, ініціативною! Разом з вами ми реалізуємо муніципальну програму «Нова генерація Кривого Рогу», в якій багато цікавих напрямків. Ви - майбутнє Кривого Рогу! Зі свого боку, завжди вас підтримаємо та допоможемо!», - зазначив Ю. Вілкул.

Нагороду з рук мера Кривого Рогу у номінації "За наукові досягнення", отримав також і магістрант кафедри технології будівельних виробів, матеріалів і конструкцій будівельного факультету КНУ Володимир Лотоцький (гр. ТБВК-19м). Про його досягнення ми вже писали на нашому сайті: http://surl.li/gpqm.

Ця нагорода стала підтвердженням того, що наукова робота на факультеті ведеться на високому рівні, з безпосередньою участю студентської молоді в наукових дослідженнях та проектних вишукуваннях.


«Велика вдячність за підтримку місту та меру, величезне спасибі нашим батькам і педагогам, які виявляють наш талант і розвивають наші здібності. Ця премія підвищує престиж наших досягнень, дає стимул творити, розвиватися і допомагає опановувати нові знання»,- сказала Ілона Коганер, лауреат номінації за «Наукові досягнення».

72 перегляди
bottom of page