top of page

Міжнародна конференція з питань сталого майбутнього

Упродовж 20 – 22 травня 2020 року на базі Криворізького національного університету відбулася перша Міжнародна конференція з питань сталого майбутнього «The International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters (ICSF)» (деталі за посиланням https://icsf.ccjournals.eu/2020).

Так як основні етапи підготовки та безпосередньо саме проведення конференції припали на період карантину, захід було проведено дистанційно у режимі онлайн із застосуванням необхідних засобів та вебресурсів, зокрема Zoom.

Загалом у заході взяли участь понад 600 науковців, з яких близько 550 наших співвітчизників, що представляють численні навчальні заклади, наукові установи і промислові підприємства з різних міст України, а також 60 іноземних колег з 18 країн світу. У підсумку було представлено близько 100 доповідей та опубліковано 141 статтю за 20-ма напрямками у збірнику наукових праць E3S Web of Conferences (Vol. 166, France), рецензованому міжнародною наукометричною базою SCOPUS (вебсторінка журналу: https://www.e3s-conferences.org/; вебсторінка видавництва: https://www.edpsciences.org/fr).

Приємно відзначити, що в конференції ICSF-2020 взяли участь четверо викладачів будівельного факультету – доценти кафедри промислового, цивільного і міського будівництва Сергій Сахно, Олександр Паливода, Радомир Тімченко, Дмитро Крішко, а також аспірант Володимир Савенко. Нижче на фото зображені іменні сертифікати, які було видано всім учасникам. Крім представлення доповідей, наші колеги взяли участь у заході у ролі членів програмного комітету, а Сергій Сахно – також і у ролі співголови конференції.

Варто відзначити, що захід має стати традиційним і проводитиметься щорічно. Оргкомітет запрошує усіх, хто бажає долучитися та взяти участь у наступній конференції «Second International Conference on Sustainable Futures: Environmental, Technological, Social and Economic Matters (ICSF-2021)», яка відбудеться 20 – 21 травня 2021 року! Деталі на сайті конференції за посиланнями: https://icsf.ccjournals.eu/2021/index2.html або ICSF 2021 conference.



17 переглядів
bottom of page