top of page

Впровадження в навчальний процес ліцензійного програмного продукту MagiCAD для AutoCAD


З метою підвищення кваліфікації та якості підготовки студентів будівельного факультету за технічної підтримки АТ «Аркада» - офіційного представника в Україні міжнародної компанії MagiCAD Group (Фінляндія), спільно з викладачами кафедри Теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції Криворізького національного університету було забезпечено впровадження в навчальний процес ліцензійного програмного продукту MagiCAD для AutoCAD.

Виконуючи проектування в середовищі MagiCAD, студенти будівельного факультету спеціалізації «Теплогазопостачання і вентиляції» можуть виконувати курсові та дипломні проекти на сучасному рівні за допомогою кращих програмних продуктів в області розробки інформаційних моделей інженерних мереж будівлі.

Застосування програмного продукту MagiCAD дозволило студентам в повній мірі відчути переваги використання спеціалізованих систем автоматизованого проектування для підвищення якості і швидкості виконання проектів інженерних мереж і отримання документації, що на сьогодні є головною вимогою для конкурентоспроможності в галузі проектування.

Студенти і профільні викладачі кафедри Теплогазопостачання і вентиляції Криворізького національного університету щиро вдячні компанії АТ «Аркада» та її фахівцям Євтушенко С. П. і Лопатіну Е.Ю. за допомогу в підвищенні якості підготовки майбутніх фахівців з інженерних мереж.



40 переглядів
bottom of page