top of page

Урочисте вручення дипломів магістрам будівельного факультету ДВНЗ "КНУ"

30 січня 2018 року відбулись урочисті заходи з нагоди вручення дипломів магістра випускникам будівельного факультету. Отримання диплома магістра – важливий момент в житті молодої людини, підсумок наполегливої роботи протягом навчання в університеті й усвідомлення відповідальності за своє майбутнє.


Заходи почались з вручення дипломів з відзнакою у конференц-залі університету.

З початку, зі словами привітання виступив ректор університету, професор Ступнік Микола Іванович. У своєму виступі він привітав магістрів з успішним закінченням навчання в університеті і зазначив, що отримана ступінь магістра включає в себе гордий термін «інженер», а це розвиток наукової і технічної сфери, що зараз дуже актуально для нашої країни. Він підкреслив, що навчання на цьому не закінчується, тому що людина повинна вчитися все життя. Доросле життя у вас тільки починається і все найкраще ще попереду, - звернувся до випускників Микола Іванович, - вчіться бути конкурентоспроможними і тоді ви будете успішними!

Потім відбулася урочиста церемонія вручення дипломів. Разом з ректором дипломи вручали декани факультетів.

Далі, за традицією, магістри-відмінники приєдналися до заходів вже на самому факультеті, де разом з родинами та іншими магістрами взяли участь в урочистому врученні дипломів і нагород випускникам факультету.

Зі словами привітання і побажаннями успіхів у подальшому житті перед присутніми виступив декан факультету Астахов Валентин Іванович.


Також до слова були запрошені голова профбюро факультету Паливода О.А., заступник декана Татаренко М.М. Від студентського самоврядування з промовою виступила голова студентської ради Шаронова Юлія.


Зі словом у відповідь виступив магістр, колишній голова студентського самоврядування факультету Денис Лішин. Він подякував усім, хто допомагав випускникам в їх навчанні і побажав всім присутнім успіхів, а викладачам ще й сил і терпіння в їх нелегкій справі.

Традиційно, кращі випускники-будівельники нагороджуються почесними грамотами, касками ІТ-персоналу та медалями за спортивні досягнення. Не винятком став і цей рік.

Так, почесними грамотами і касками були нагороджені випускники, які протягом навчання займали найактивнішу громадську позицію, на високому рівні проявили себе в навчанні, науковій та культурно-масовій роботі. Випускники, які внесли вагомий внесок в спортивні здобутки факультету були нагороджені грамотами та пам'ятними медалями зі спортивною емблемою факультету. Також, почесними грамотами були нагороджені студенти, які протягом навчання приймали активну участь в оглядах-конкурсах «Студентська весна».


















Після завершення урочистої частини відбулась прощальна фото-сесія.



Деканат, профбюро та студентська рада факультету вітають випускників зі здобуттям ступені вищої освіти – магістр і бажають, щоб усі їх подальші кроки і досягнення були не менш успішними!


194 перегляди
bottom of page