top of page

Міський конкурс студентських наукових робіт

Оновлено: 14 серп. 2023 р.

Перший етап (до 30 квітня) щорічного міського конкурсу студентських наукових робіт з питань екології «Нова генерація – перспектива та успіх Кривбасу», проводився на базі навчального закладу, в якому конкурсантом здобувається освіта.

Мета конкурсу – залучення студентської молоді до розв'язання екологічних проблем міста, пропаганди екологічної поведінки, підвищення відповідальності за екологічну ситуацію.

Вибрана конкурсантом тема висвітлювала проблемні екологічні питання міста, розкривати суть проблеми, причини її виникнення, містила матеріали дослідження впливу на навколишнє природне середовище, пропозиції щодо шляхів розв'язання проблеми та інформацію про очікуваний результат.

Другий етап конкурсу проводився до 25 травня. Оцінювали як самі конкурсні роботи, так і їх захист. Роботи-переможці конкурсу визначали за найвищою сумарною оцінкою.

Результати конкурсу було оголошено в.о. міського голови Юрієм Вілкулом з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища (5 червня). Він привітав представників екологічної спільноти міста та відзначив кращих міськими нагородами.



Наші студенти зайняли призові місця:

– 2 місце – Піскун Ілля (гр. БІ-19), Султанов Артем (БІ-20ск), Тетерюк Марія (ПЦБ-22 м) з роботою на тему: «Розроблення екологічно прийнятної технології поводження з відходами збагачення залізних руд Кривбасу» (керівник – к.т.н., доц. Афанасьєв В.В.);

– 3 місце – Ломака Вікторія Юріївна (БІ-21) з роботою на тему: «Обґрунтування проєктного рішення утилізації твердих побутових відходів (керівник – к.т.н., ст. викладач Крішко Д.А.).

Вітаємо переможців конкурсу!


50 переглядів
bottom of page