top of page

Всеукраїнська інтернет-конференція «Новітні тенденції розвитку міського будівництва та господарства"

Завершилася робота ІІІ Всеукраїнської інтернет-конференції «Новітні тенденції розвитку міського будівництва та господарства». Конференцію було проведено 26-27 квітня на базі кафедри міського будівництва та господарства Національного університету водного господарства та природокористування. Учасниками конференції були викладачі, аспіранти та магістранти спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія", які навчаються за освітньою програмою "Міське будівництво та господарство" з багатьох навчальних та наукових установ.



Роботи проводились в чотирьох секціях, де однією з яких була секція 4 («Реконструкція об'єктів будівництва»). Було зроблено доповідь Тімченко Р.О. та Крішко Д.А. на тему «Реконструкція каркасів промислових будівель з використанням енергопоглиначів».



Тематика доповідей була надзвичайно різноманітною і викликала жваві обговорення.


За результатами роботи конференції прийнято резолюцію, в якій було відзначено надзвичайну актуальність проведених досліджень (зокрема щодо формування житлової забудови в умовах тимчасового розселення громадян та повоєнного відновлення); підтримано ініціативу оргкомітету конференції розробити критерії оцінки черговості реконструкції об'єктів міського будівництва та господарства в умовах нинішнього стану інфраструктури міст України із долученням всіх бажаючих.


8 переглядів
bottom of page