top of page

Урочисте вручення дипломів магістрам будівельного факультету КНУ

29 грудня 2019 року на будівельному факультеті відбулись урочисті заходи з нагоди вручення дипломів випускникам, які здобули ступінь вищої освіти - Магістр за спеціальністю будівництво та цивільна інженерія.

Непомітно промайнули роки напруженого та успішного навчання. Позаду лишилися навчальні заняття та сесії, відбулися захисти дипломів.

Цього року випускники отримали дипломи за освітніми програмами "Промислове і цивільне будівництво", "Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів", а також "Будівництво та цивільна інженерія". 10 випускників магістратури отримали дипломи з відзнакою.

За традицією, з початку зі словами привітання до випускників та всіх присутніх звернувся Валентин Астахов, декан факультету. Він відзначив, що ця подія є особливою для випускників, їх рідних та друзів, а також для всіх викладачів і співробітників факультету, для яких наші випускники стали рідними. Також, він нагадав про випускників минулих років, якими пишається колектив будівельного факультету, які стали гордістю не тільки нашого університету та міста в цілому, але й всієї України. Декан висловив сподівання, що для досягнення подібного визнання випускники факультету одержали все необхідне: добрі знання зі свого фаху, практичний професійний досвід, а найголовніше – це вміння навчатися, розвиватися та самовдосконалюватися.

Знов таки, за встановленою традицією, деканатом та Студентською радою факультету почесними грамотами були нагороджені випускники, які за час навчання найкраще проявили себе в науковій та творчій діяльності, за особливі успіхи в навчанні, за високі спортивні досягнення, за активну участь та високі досягнення у громадській діяльності.

Окрім грамот, за поданням Студентської ради, деякі випускники були нагороджені будівельними касками ІТ-персоналу, а кращі спортсмени - пам'ятними медалями.

Після церемонії нагородження та почесного вручення дипломів зробили загальне фото "на пам'ять".

Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів магістра! Бажаємо міцного здоров'я, творчого натхнення, професійної реалізації, бути конкурентоспроможними і успішними, достойно представляти випускників будівельного факультету Криворізького національного університету в усіх галузях науки, освіти та виробництва.


26 переглядів
bottom of page