top of page

Технічний семінар «Обладнання «Danfoss» в системах опалення будівель»


Проведення технічних семінарів для студентів і проектувальників фахівцями компанії «Данфосc Україна» на базі ДВНЗ «Криворізький національний університет» спільно з кафедрою «Теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції» стало вже доброю традицією. Так, 05.04.2018р. було проведено щорічний технічний семінар «Обладнання «Данфосс» в системах опалення будівель». Компанію «Данфосc Україна» представляв провідний технічний консультант напрямку «Опалення» Сокіркін О.О.


Особливістю цьогорічного технічного семінару було надання роз'яснень щодо проектування систем опалення згідно оновлених нормативних документів з проектування систем опалення та енергоефективності, які Україна широко впроваджує протягом останніх років. Пояснення нормативних вимог та положень за теоретичною базою, лектором вдало доповнювалось наочною демонстрацією зразків сучасного терморегулюючого обладнання та арматури виробництва компанії «Данфосс».



Наприкінці зустрічі, студенти мали змогу у вільній розмові з авторитетним технічним фахівцем отримати відповіді на всі технічні питання та особисто ознайомитись із зазначеним обладнанням. Це одразу ж викликало неприхований інтерес у студентської молоді.


По закінченні семінару, як повноважний представник компанії, Сокіркін О.О. передав демонстровані зразки сучасної регулюючої арматури до лабораторії опалення кафедри ТВВ для подальшого застосування у підготовці студентів – майбутніх фахівців з проектування інженерних мереж, що навчаються на будівельному факультеті ДВНЗ «Криворізький національний університет».


83 перегляди
bottom of page