top of page

Співпраця кафедри ТВВ ДВНЗ "КНУ" з компанією «Вентскомплект»

Оновлено: 25 квіт. 2019 р.

В рамках співпраці з якісної підготовки фахівців систем опалення, вентиляції, кондиціювання та протипожежної вентиляції, 2 березня 2018 року офіційним регіональним представником – криворізькою компанією «Вентскомплект» у особі директора Азаркіної М.С., було організовано виїзну екскурсію проектантів, монтажників та фахівців Кривого Рогу до офіційного представництва та на завод ПАТ «Вентиляційні системи», м. Київ.

На світовому ринку вентиляційного обладнання компанія «Вентскомплект» представляє такі загальновідомі популярні торгові марки, як: «VENTS», «BLAUBERG», «ДОМОВЕНТ». Від ДВНЗ «Криворізький національний університет» до складу групи увійшли: старший викладач кафедри теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції Михалків Д.В., студенти групи ТГПВ-16м Андросюк К.В. та Томов А.О. Захід було поділено на дві частини: перша - теоретична підготовка в лекційній залі і ознайомлення з зразками техніки у залі демонстрації, що була проведена висококваліфікованим технічним спеціалістом; друга частина - екскурсія безпосередньо у виробничі цехи з виробництва систем вентиляції. У ході екскурсії виробництвом, учасники мали змогу наочно побачити повний процес виготовлення вентиляційного обладнання – від етапу комп’ютерного проектування та моделювання роботи у спеціальних програмах, до виготовлення дослідних зразків, їх тестування та, нарешті, впровадження у широке виробництво.






Щиро дякуємо ПАТ «Вентиляційні системи» та особисто регіональному керівнику Козиреву В.О., за співпрацю в забезпеченні якісної підготовки фахівців з систем мікроклімату на високому теоретичному та сучасному технологічному рівнях.


Михалків Д.В., старший викладач кафедри ТВВ ДВНЗ "КНУ"


74 перегляди
bottom of page