top of page

Онлайн-зустріч зі студентами Криворізького будівельного фахового коледжу

16 березня 2024 року викладачами та представниками студентського самоврядування будівельного факультету було проведено консультаційну онлайн-зустріч зі студентами старших курсів Криворізького будівельного фахового коледжу.

Декан факультету Дмитро Вікторович Попруга та доцент кафедри промислового, цивільного і міського будівництва Олександр Анатолійович Паливода змістовно розповіли про стан галузі та найближчі перспективи її розвитку, деталі навчального процесу та можливості працевлаштування молодих фахівців, представили потужності матеріальної бази факультету й університету.

Про особливості вступної кампанії детально виклав інформацію багаторічний представник приймальної комісії – старший викладач кафедри теплогазоводопостачання, водовідведення та вентиляції Валерій Валерійович Савін.

Також слово було надано представникам студентського самоврядування – студентам будівельного факультету Жмурку Роману та Георгію Шевченку. Хлопці поділилися враженнями про організацію дозвілля, участь у спортивних і суспільних заходах та волонтерських проектах, відзначили позитивні сторони співпраці із факультетом провідних будівельних компаній, підприємств гірничо-металургійого комплексу.   

Студенти коледжу отримали прозоре роз’яснення можливостей здобуття більш вищих ступенів освіти, а також отримали вичерпні відповіді на задані у ході зустрічі запитання, яких було чимало. Це ілюструє перспективи подальшої співпраці – організації нових консультаційних зустрічей, обопільне запрошення викладачів і студентів закладів до участі у конференціях, творчих та наукових конкурсах, навчально-практичних семінарах, спортивних та громадських заходах.  

Загалом до участі у заході долучилося близько 40 осіб. Щира подяка за сприяння директорці Криворізького будівельного фахового коледжу Ківітовій Віті Володимирівні!  



14 переглядів
bottom of page