top of page

Онлайн зустріч з Савенко В.О.

28.02.2024 р. відбулась онлайн-зустріч професора Тімченка Радомира Олексійовича і груп ПЦБ-23-1м та ПЦБ-23-2м на занятті з дисципліни «Основи наукових досліджень» з керівником ФОП, експертом будівельним ІІ категорії з технічного обстеження будівель і споруд, інженером з технічного нагляду за будівництвом будівель і споруд, кандидатом технічних наук, молодшим науковим співробітником, Савенко Володимиром Олеговичем.

Він закінчив Криворізький технічний університет і отримав диплом магістра за спеціальністю «Міське будівництво та господарство», навчався в аспірантурі і захистив кандидатську дисертацію.

Був відповідним виконавцем науково-дослідної роботи «Дослідження, розрахунок і проектування будівель і споруд у складних інженерно-геологічних умовах, зокрема з реалізацією числових методів; інженерна підготовка та проектування урбанізованих та порушених територій» і є співавтором методичних рекомендацій з проектування підпірних стін зі структурною поверхнею на основі, що нерівномірно деформується.

У своїй розповіді Савенко В.О. звернув особливу увагу, що в прийнятті практичних рішень впливає всебічна підготовка магістра, який гарно орієнтується в інженерних питаннях, вміє аналізувати і приймати складні нестандартні рішення.

Було зазначено, що в підготовці магістра важливими є питання наукових досліджень, написання тез, статей, прийняття участі в наукових конференціях.

Савенко В.О. відповів на поставлені питання. Зустріч пройшла активно та цікаво.



10 переглядів
bottom of page