top of page

Міжнародна наукова конференція ICSF 2023


В період з 23 по 26 травня викладачі кафедри ПЦМБ будівельного факультету КНУ брали участь в 4-й міжнародній конференції ICSF 2023 – «Conference on sustainable futures: environmental, technological, social and economic matters». Це міжнародна конференція з експертною оцінкою, яка є провідним міждисциплінарним форумом для соціальних вчених, науковців з життя, інженерів та практиків для представлення своїх останніх результатів досліджень, ідей, розробок та застосувань.

ICSF розглядає результати досліджень з усіх аспектів сталого розвитку, зосереджених на перетині сталості навколишнього середовища та технологій та їх більших наслідках для корпорацій, уряду, освітніх установ, регіонів та суспільства як у наш час, так і у майбутньому.



Основними напрямами роботи конференції є

  • Geotechnical and Geoenvironmental Engineering

  • Governance, Legislation and Policy for Sustainability

  • Measuring, Forecasting and Monitoring Sustainability

  • Sustainable Building and Architecture

  • Sustainable Cities and Society

  • Sustainable Energy

  • Sustainable Environment and Environmental Management

  • Sustainable Materials and Technologies

  • Sustainable Mining

  • Sustainable Transport

Всього в ході конференції взяло участь 616 учасників з 24 країн світу. Було заслухано 165 доповідей. В роботі конференції брали участь провідні науковці університетів України та університетів близького та дальнього закордоння.



Доцент кафедри ПЦМБ Сахно Сергій Іванович є постійним членом організаційного та програмного комітету конференції. На конференції ICSF 2023 Сергій Іванович очолював роботу секцій Sustainable Materials and Technologies, Sustainable Building and Architecture, Sustainable Cities and Society. Активну участь в роботі секцій приймав доцент кафедри ПЦМБ Паливода Олександр Анатолійович. Крім проведення організаційної роботи Сергій Іванович та Олександр Анатолійович також презентували на конференції результати своїх наукових досліджень на тему «Modelling and experimental studies of the stress-strain state of compressed concrete filled steel tube elements of a continuous section».

Матеріали конференції буде опубліковано в авторитетному міжнародному виданні IOPscience яке належить британському Institute of Physics. Цього року, враховуючи, пов’язане з війною, складне становище науковців України, видавництво IOPscience вирішило спонсорувати публікації наукових досліджень з України. Тому для всіх українських авторів участь в конференції та публікація наукових матеріалів є безоплатним.


8 переглядів
bottom of page