top of page

Лекція за участі інженера-проектувальника Сергія Непомящого

Оновлено: 14 лист. 2023 р.

13 листопада 2023 року, для студентів груп БІ-21 і БІ-22ск, відбулась лекція з дисципліни «Технологія будівельного виробництва включаючи будівництво в сейсмічних районах» за участі інженера-проектувальника Непомящого Сергія Сергійовича.

Наш гість – випускник будівельного факультету 2012 року. Працював на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті, в приватних організаціях, натепер фізична особа-підприємець. Сергій Сергійович має сертифікат інженера-проектувальника за напрямом «Інженерно-будівельне проєктування у частині технології будівельного виробництва».

Під час свого виступу, пан Сергій поділився практичним досвідом роботи на виробництві. Розповів про особливості технологічного проєктування в процесі розробки проєктів організації робіт (ПОР). Гість зауважив, що у складі ПОР необхідно ретельно розробляти заходи з охорони праці та техніки безпеки на виконання будівельно-монтажних робіт.

Сергій Сергійович порадив студентам звернути увагу, в процесі вивчення розрахункових програмних комплексів, на програмний комплекс Revit, оскільки більшість проєктних організацій користуються саме ним.

Частина лекції стосувалася проблем будівельного виробництва в умовах воєнного часу. Сергій Сергійович зробив акценти на необхідних уміннях і навичках випускників спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Зустріч була змістовною і цікавою з активним залученням студентів.



13 переглядів
bottom of page