top of page

Лабораторні випробування 2023 p. з залученням стейкхолдера

02.10.2023 об 14-00 в будівельній лабораторії БФ зі студентами 4-го курсу було проведено чергове заняття з випробувань бетонних зразків на міцність, а саме лабораторна робота за темою «Визначення фізико-механічних характеристик бетону» з дисципліни «Залізобетонні та кам’яні конструкції»!

На початку заняття ст.викладач Вадим Шимко провів вступний інструктаж з техніки безпеки під час проведення лабораторних випробувань.

Приємним було те, що до заняття також було залучено «свого» стейкхолдера — Сергія Волкова — нового викладача нашої кафедри, який у свій час закінчив будівельний факультет за спеціальністю ПЦБ, закінчив аспірантуру та успішно захистив дисертацію доктора філософії на сьогодні має вже значний практичний досвід (8 років працював на посаді інженера-конструктора та 1 рік на посаді керівника відділу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»). Своїм досвідом практичної роботи та лабораторних випробувань він жваво ділився зі студентами.

А далі під керівництвом викладача Олександра Грицаєнка та за участі Сергія Волкова відбулися самі випробування бетонних зразків!!! Все вийшло вдало та як і було заплановано — бетон навантаження не втримав!!!



4 перегляди
bottom of page