top of page

Команда будівельного факультету - переможець спартакіади КНУ!

Успішно добігла свого завершення спартакіада КНУ "Бадьорість та здоров'я - 2020" серед викладачів, співробітників і аспірантів.

З привітальним словом на церемонії закриття виступив ректор, професор Ступнік М.І. Він щиро привітав учасників спартакіади і висловив їм подяку за пропаганду здорового способу життя.

Учасники змагань мали на меті показати студентам, що вони мають із молоддю багато спільного, що з них можна брати приклад. Тому й вболівати за своїх викладачів приходило багато студентів, особливо на змагання з волейболу.

Під гучні оплески всіх присутніх на церемонії, особисто ректор Микола Ступнік і голова об'єднаного профспілкового комітету Вадим Щокін нагородили найвидатніших в окремих номінаціях учасників та команди-призери в різних видах змагань, що були представлені на спартакіаді. Завершилась церемонія нагородження врученням головного призу змагань - Перехідного Кубку за перемогу в загальному заліку спартакіади. Другий рік поспіль, цю нагороду отримує команда будівельного факультету! Честь і хвала нашим переможцям!

Склад команди БФ:

Дмитро Крішко (капітан команди, каф. ПЦМБ)

Валерій Савін (каф. ТВВ)

Олександр Грицаєнко (каф. ПЦМБ)

Вадим Шимко (каф. ПЦМБ)

Дмитро Попруга (каф. ПЦМБ)

Олександр Паливода (каф. ПЦМБ)

Максим Валовой (каф. ПЦМБ)

Віталій Афанасьєв (каф. ПЦМБ)

Микола Татаренко (каф. ТБВМК)


205 переглядів
bottom of page