top of page

Екскурсія на АрселорМіттал Кривий Ріг

Оновлено: 26 груд. 2023 р.

20.11.23 року на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» відбулося виїзне практичне заняття з дисципліни «Металеві конструкції» для студентів груп БІ-20-1, БІ-20-2. Заняття проходило під керівництвом викладача кафедри ПЦМБ Єрьоменка О.Ю.

Під час заняття було здійснено безпосереднє спілкування студентів з керівником проектів і програм департаменту стратегічних проектів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Сергієм Степановим. Останній, на прикладі будівництва машин неперервного лиття заготовок (МНЛЗ) конверторного цеху, яке відбулося в період з 2017 по 2021 роки, познайомив студентів з практичними питаннями проектування та зведення металевих каркасів промислових будівель. Вказав на специфіку експлуатації будівельних металевих конструкцій в умовах діючого ливарного виробництва. Окремо було зроблено акцент на виробничих питаннях, які виникали під час будівництва потужностей 2-ої та  3-ої машин (МПЛЗ).

Крім того, відбулася зустріч студентів з Анною Великою, менеджером по підбору та адаптації персоналу відділу з підбору персоналу та розвитку молодіжних проектів  ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Вона познайомила студентів з існуючою на підприємстві програмою по залученню та підтримці молодих фахівців, довела інформацію про існуючі вакансії для студентів напрямку навчання «Будівництво та цивільна інженерія».



13 переглядів
bottom of page