top of page

День відкритих дверей

5-го квітня у Криворізькому національному університеті відбувся черговий захід для абітурієнтів та усіх охочих до ознайомлення із актуальними особливостями здобуття освіти – День відкритих дверей.

Упродовж декількох годин у заході, організованому викладачами випускових кафедр, працівниками ректорату та приймальної комісії, взяли участь старшокласники та студенти коледжів із понад 20 закладів освіти.

Окрім пленарної зустрічі у актовій залі гостям було надано можливість ознайомитися та поспілкуватися з представниками кожного факультету на локаціях, розташованих у холі головного корпусу університету.

Після – представники кожного з факультетів запрошували до ближчого знайомства зі спеціальностями та фаховими кафедрами. Зокрема  викладачами кафедри промислового, цивільного і міського будівництва, кафедри геодезії та кафедри теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції на чолі із деканом факультету Дмитром Вікторовичем Попругою було представлено розгорнуту презентацію про стан справ і перспективи у галузі, особливості вступу, переваги навчання у Криворізькому національному університеті та на будівельному факультеті зокрема.

Майбутнім здобувачам та їх батькам було надано ґрунтовні відповіді на різноманітні питання. Гості також мали можливість відвідати аудиторії кафедр, переглянути навчальні плани та робочі програми.

Батьки та учні висловили подяку за організацію та проведення заходів ректоратоу університету, працівникам приймальної комісії, а також нашому викладацькому колективу в особі Попруги Дмитра Вікторовича, Перегудова Володимира Володимировича, Крішка Дмитра Анатолійовича, Шимка Вадима Анатолійовича, Савіна Валерія Валерійовича, Паливоди Олександра Анатолійовича, Паламар Альони Юріївни.    



2 перегляди
bottom of page