top of page

День відкритих дверей!

Оновлено: 4 лют. 2019 р.

2 лютого о 10.00 в навчальному корпусі КНУ відбувся День відкритих дверей. Майбутні вступники мали змогу зустрітися з керівництвом університету, викладачами, представниками студентського самоврядування і задати їм актуальні питання щодо вступу до університету та організації навчального процесу на факультетах.

Майбутні вступники мали змогу отримати вичерпну інформацію стосовно вступу, необхідних конкурсних предметів та мінімальних балів з кожного з них, змін до переліку документів, необхідних для вступу, а також графіку роботи приймальної комісії. Детально перезентовані були також науково-освітні можливості, що пропонує наш університет.

Астаховим В.І. була також надана детальна інформація з приводу можливостей факультету. Крім цього, абітурієнтів проконсультували стосовно напрямків підготовки та спеціалізацій бакалаврів та магістрів будівельного факультету.

Відвідувачі мали змогу прогулятися коридорами факультету, оглянути аудиторії та поспілкуватися із представниками студентського активу факультету.

Щиро віримо, що надана інформація допоможе майбутнім вступникам у їхньому непростому виборі та чекаємо на нових студентів у гостинних стінах будівельного факультету КНУ!


22 перегляди
bottom of page