top of page

Гості на нашому факультеті або профорієнтаційна робота триває!

Ось і завершилася остання березнева неділя, яка була насичена подіями профорієнтаційного напрямку на факультеті!

В рамках проєкту Week КНУ, до нас на факультет завітали ліцеїсти старших класів міського ліцею «Джерело» (Тернівського району) та ліцею №81 (Довгинцівського району).

Як і восени минулого року зустрічі проходили в нашій спеціалізованій аудиторії №364а – комп’ютерному класі факультету, в якій продовжив свою роботу майстер-клас «Будинок твоєї мрії».

На початку було знайомство випускників з багаторічною історією факультету та проблемами сьогодення з демонстрацією відповідних відеоматеріалів, буклетів тощо. Модераторами цього були: декан нашого факультету – Д.В. Попруга та в.о. завідувача кафедри теплогазоводопостачання, водовідведення і вентиляції – О.А. Паливода.

В подальшому абітурієнти залучались до майстер-класу, де під керівництвом В.А. Шимка та асистента А.С. Митрофанова (студента 4-го курсу), отримали навички проєктного 3D-моделювання, а найбільш активні учасники ще й відповідний сертифікат!

Загалом зустрічі, як і восени, проходили дуже жваво та цікаво!!!

Особливу подяку за організовану зустріч висловлюємо класному керівнику 11-го класу – Люльченко Оксані Григорівні! (ліцей «Джерело).

Бажаємо ліцеїстам-випускникам в цьому році зробити правильний вибір при вступі, а колегам-вчителям всього найкращого. Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю між нашими навчальними закладами!!!

А ось як все проходило…



Ст.викладач кафедри ПЦМБ - В.А. Шимко

5 переглядів
bottom of page