top of page

Вітаємо призерів змагань з футзалу!


В Криворізькому національному університеті триває спартакіада 2017-2018 н.р. серед збірних команд факультетів. Наступним видом змагань, в загальному заліку спартакіади, став футзал.

З 17 до 20 квітня збірні шести факультетів визначали найсильнішу команду в цьому виді спорту. Команди було розподілено на дві підгрупи. Наші хлопці потрапили до однієї групи зі збірними гірничо-металургійного та механіко-машинобудівного факультетів. Обігравши збірну команду ММФ (5:2) та поступившись у принциповому поєдинку команді ГМФ (2:3), команда будівельного факультету залишила за собою право на боротьбу за почесне третє місце в змаганнях.

На шляху до "бронзових" нагород стала команда факультету інформаційних технологій. Завдяки кращим індивідуальним здібностям, колективній зіграності та піднесеному командному духу, студенти будівельного факультету одержали переконливу перемогу з рахунком 7:3 і у підсумку посіли почесне третє місце в змаганнях з футзалу!

Слід відзначити, що змагання відбулись у теплій та товариській атмосфері з дотриманням принципів фейр-плей!







Склад команди будівельного факультету: Олександр Бережнюк (гр. ПЦБ-15-1), Ростислав Фурт (гр. ПЦБ-14-1), Антон Гопкало (гр. ТГПВ-15-1), Микола Пічкін (гр. БІ-16-1), Артем Савченко (гр. ПЦБ-14-1), Євгеній Легенчук (гр. ТГПВ-15-1), Єгор Юрочко (гр. БІ-17-1), Зеггуд Ель-Мехді (гр. БІ-17-1), Євген Мазур (гр. БІ-17-1), Ігор Прохоренко (гр. БІ-17-1), Олександр Білий (гр.БІ-17-1).


Бажаємо призерам подальших високих спортивних досягнень та успіхів в навчанні!


76 переглядів
bottom of page