top of page

5 грудня – Міжнародний день Волонтерів

П’ятого груднями відзначили міжнародний день ООН, присвячений особам, що займаються волонтерством. Сьогодні це свято особливо актуальне, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

Студентська родина Будівельного Факультету не залишилась осторонь. З першого дня війни студенти стоять на фронті волонтерства і підтримують наших непохитних, мужніх героїв-захисників.

Вже 25 лютого – на другий день війни, студенти вантажили пісок у тканинні мішки для формування блок-постів, аби не пустити загарбників у місто:

З 27 лютого відкрили штаб, де сортували одежу для переселенців. Від початку березня і до літа, майже, кожен студент був задіяний у організованим КНУ пункті плетінні сіток:

Волонтерська допомога в облаштуванні укриттів та захисті об’єктів інфраструктури міста. Упродовж жовтня-листопада студентсько-викладацькі бригади долучалися до волонтерської діяльності на рівні району:



14 травня 2022 року відбувся перший благодійний забіг на підтримку ЗСУ та ВПО. Близько 50 учасникам вдалося зібрати 3 тис грн, на які було придбано речі першої необхідності:

30 липня 2022 року відбувся другий благодійний пробіг «Народжені вогнем – загартовані спортом».

Розвантаження гуманітарної допомоги.

Вдячні від усього серця, нашим студентам, за допомогу у такий не простий час.

Наш дух не зломити!

Слава Україні!


32 перегляди
bottom of page