top of page

27-29 квітня в КНУ відбулась Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених і студентів

Оновлено: 15 трав. 2021 р.

На базі Криворізького національного університету відбулася Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених і студентів «Проблеми прикладної механіки, енергозбереження та механізації в гірничо-металургійному комплексі». В конференції взяли участь: Науково-дослідний гірничорудний інститут КНУ, Білоруський національний технічний університет, Фрайбергська гірнича академія (Німеччина), Інститут електромеханіки, енергозбереження і систем управління Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Університет інформатики і технології “Святий апостол Павел”(Македонія), Грузинський технічний університет.

Мета конференції – безпосереднє спілкування студентів, молодих вчених і представників виробництва, ознайомлення з новими розробками в області науки і техніки.

Конференція мала 8 секцій, що відображали наукові напрямки роботи всіх спеціальностей університету.

28 квітня 2021 відбулося засідання секції 3 «Актуальні проблеми технічних і електромеханічних систем, будівельних комплексів та урбаністики». У роботі секції прийняли участь магістранти кафедри промислового, цивільного і міського будівництва групи ЗПЦБ-20м (Барон Т.А., Бронов Д.Г.) та групи ПЦБ-20м (Білашенко К.С., Волошина Ю.А., Гончаренко Б.А., Недоруба А.Б., Соломенцев О.С., Степух А.О.) під керівництвом доктора технічних наук, професора Тімченка Р.О. та кандидата технічних наук, старшого викладача Крішка Д.А.

Проведення конференції онлайн не завадило організувати живу, дискусійну та високонаукову платформу доповідей здобувачів, провести дискусії та тепло поспілкуватись. Презентації були цікавими, а доповіді – змістовними.

Після закінчення засідань, учасникам були видані сертифікати учасників, а найкращим доповідачам – дипломи.

Дипломом І ступеня було нагороджено – Білашенко К.С., Барон Т.А., Бронова Д.Г., дипломом ІІ ступеня було нагороджено – Недорубу А.Б., Степух А.О., дипломом ІІІ ступеня було нагороджено – Волошину Ю.А.

Проведення конференцій такого рівня, це завжди командна робота здобувачів та їхніх наукових керівників. І ми разом, ще раз, довели, що навіть в умовах обмеженого спілкування, у нашої молоді зберіглося прагнення до досліджень, пізнання нового та щирого спілкування. Тому можна з упевненістю сказати: свято вдалося!

Матеріал підготовлено за сприянням Крішко Д.А.

40 переглядів
bottom of page