top of page
ШИМКО ВАДИМ АНАТОЛІЙОВИЧ

ШИМКО ВАДИМ АНАТОЛІЙОВИЧ

Старший викладач кафедри ПЦМБ

Кафедра ПЦМБ

ORCID: 0000-0003-4633-6178


У 1987 р. закінчив архітектурний факультет Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (раніше- ДІСІ ), за фахом-архітектор. Трудову діяльність починав за направленням у Р.Білорусь: ст.архітектор ГоловАПУ Вітебського облвиконкому, архітектор ін-ту «Вітебськсіль-будпроект».

З 1995 р. ведучий архітектор ін-ту ПВКТІ «Криворізький будпроект», а з 1999 р. розпочав педагогічну діяльність викладачем кафедри архітектури та містобудівництва Криворізького технічного університету, з 2005 р. – старший викладач кафедри.

З 2009 р. керівник (за сумісництвом) проектно-конструкторського бюро, що відновило свою роботу у Криворізькому національному університеті  після  тривалої перерви.

Основні навчальні дисципліни: «Архітектура будівель і споруд», "Планування міст та транспорт", «Планування та благоустрій міст», «Реконструкція міської забудови, будівель та споруд».

Основна область наукових досліджень: архітектурно-містобудівне проектування та дослідження використання ефективних буд.матеріалів та технологій у сучасній архітектурі та міському будівництві.

За авторськими архітектурними проектами збудовано більше 30 будівель громадського та житлового призначення на Криворіжжі та за його межами.

Опубліковано 9 наукових праць, з яких 4 у фахових виданнях України, 8 методичних вказівок.

Член Національної Спілки Архітекторів України.

bottom of page