top of page
ПАЛАМАР АЛЬОНА ЮРІЇВНА

ПАЛАМАР АЛЬОНА ЮРІЇВНА

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра геодезії

Паламар Альона Юріївна, громадянка України, народилася 30 вересня 1989 року у місті Кривому Розі.

У 2011 році закінчила Криворізький національний університет за спеціальністю «Геодезія» та здобула кваліфікацію магістра з геодезії. У 2013 році закінчила Приватний вищий навчальний заклад Університет новітніх технологій і отримала другу повну вищу освіту з відзнакою за спеціальністю «Землеустрій та кадастр» та здобула кваліфікацію магістр з землеустрою та кадастру.

Є членом Громадської спілки «Екологічна Рада Криворіжжя». За період навчання в аспірантурі, а саме з вересня 2012 року по серпень 2013 року працювала на посаді молодшого наукового співробітника в науково-дослідній частині ДВНЗ «Криворізького національного університету» за тематикою.

В 2015 році після закінчення аспірантури захистила кандидатську дисертацію на тему: «Удосконалення нормативної грошової оцінки земель, розташованих у зоні впливу гірничо-металургійних підприємств (на прикладі міста Кривого Рогу)» Є автором більше 15 наукових праць.

Основні навчальні курси, що викладаються: «Геодезичні прилади», «Основи землевпорядкування та кадастру», «Геоінформаційні системи в кадастрових системах», «Картографія».

bottom of page